Studenten

Omron is een geweldige plek om je toekomst te beginnen. Studenten krijgen de kans om te werken aan uitdagende en interessante projecten of trainingsperioden in Nederland of andere Europese landen.

Omron is op zoek naar studenten

Omron investeert graag in enthousiaste en ambitieuze mensen en ook in studenten. Binnen de ontwikkeling van elektronische producten, verkoop, productie of productmarketing, er is altijd wel een interessante (technische) opdracht die aansluiten bij jouw vakgebied.

Omron biedt

Tijdens je studie aan de slag in een internationale organisatie? Een stage of afstudeerproject is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen. Je kunt dan goed bepalen of wij jouw toekomstige werkgever zouden kunnen zijn.

Actuele projecten

Binnen Omron Industrial Automation zijn er vele mogelijkheden voor studenten. Zo kun je gaan werken binnen Development & Engineering, Manufacturing, Sales en Product Marketing.

Mogelijkheden in ’s-Hertogenbosch, Nederland

  • HBO/TU studenten met opleidingsrichting Electrical of Industrial Engineering, Industrial Design, Toegepaste Fysica, Mechanical Engineering, Wiskunde en Computer Science.
  • Er zijn mogelijkheden binnen de afdelingen Development, Manufacturing en Marketing van onze Industrial Automation producten.
  • MBO stagiaires en afstudeerders van leerjaar 2 t/m 4 kunnen bij ons een geschikte plek vinden binnen de afdelingen Manufacturing en Finance.
Studeer- en verblijf je in Nederland? dan nodigen we je van harte uit om te reageren voor een stage binnen een van onze afdelingen in Den Bosch.

Mogelijkheden in Barcelona, Spanje

  • HBO/TU studenten met opleidingsrichting Electrical of Industrial Engineering, Wiskunde en Computer Science.
  • Er zijn mogelijkheden binnen de afdeling Development van Industrial Automation producten.

Geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats bij Omron? Vul het online sollicitatieformulier in!