Omron introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen met industriële robots | Omron, Nederland

Aanmelden

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Wachtwoord wijzigen

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Omron introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen met industriële robots

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Omron introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen met industriële robots

Deze release bestaat uit 49 'best-in-class' robots die door Omron Adept Technologies, Inc. zijn ontwikkeld. De robots zijn geïntegreerd in Omrons complete assortiment sensoren, veiligheidscomponenten en bekroonde machineautomatiseringscontrollers van de NX/NJ-serie om de implementatie van robots in een productieomgeving te vereenvoudigen.

Omrons unieke combinatie van software- en besturingsarchitectuur legt het accent op de uitdagingen op het gebied van bedrijfsautomatisering bij de productie van een grote verscheidenheid aan producten met een korte levenscyclus waarvoor snelle wisselingen van productlijnen nodig zijn. De gemeenschappelijke regelingen, geïntegreerde softwaregebaseerde architectuur en ontwikkelomgeving voldoen aan de huidige en toekomstige behoefte aan eenvoudig procesontwerp, flexibele werking en voorspelbaar onderhoud. De flexibiliteit en toegevoegde waarde van onze oplossingen is ideaal voor industriesectoren zoals voedingsmiddelen en dranken, automotive en hightech.

Deze wereldwijde introductie toont Omrons voortdurende focus op innovatieve oplossingen ter verbetering van het productieproces en de productiviteit door integratie van robots met detectie-, besturings-, motion- en veiligheidsfunctionaliteit.

Belangrijkste kenmerkens

Levering van industriële robotmodellen die zorgen voor hoogwaardige, snelle prestaties en betrouwbaarheid:

De introductie van de 3 robotseries (SCARA, Delta, Articulated) zorgen niet alleen voor hoogwaardige, snelle prestaties, maar ook voor betrouwbaarheid van het mechanische deel van de Omron-oplossing. Alle robots kunnen worden bestuurd door een gemeenschappelijke geïntegreerde ontwikkelomgeving die flexibel gebruik van robots in overeenstemming met de vereiste toepassingen mogelijk maakt.

Mogelijkheid van uitgebreide koppeling met besturingen, zoals PLC's:

Omrons industriële robotoplossingen verbinden alle robots naadloos met de machinebesturingsomgeving die door het Sysmac-automatiseringsplatform wordt beheerd. Deze aanpak verbetert de totale productie van de meest veeleisende productielijnen, doordat de beperkingen van het traditionele ontwerp met conventionele robots worden opgeheven.

Geïntegreerde softwareomgeving vergemakkelijkt ontwerp en ontwikkeling:

“Automation Control Environment” (ACE) bevat nuttige toepassingsgerichte wizards die het aantal programmeercodes aanzienlijk vermindert. De gebruikers hebben toegang tot een krachtige 3D-emulatietool die de voor validatie van nieuwe geautomatiseerde processen benodigde tijd aanzienlijk verkort. Robottoepassingen met optische geleiding worden volledig ondersteund door de ACE PackXpert voor verpakkingslijnen.

eu omron industrial robots press image prod
Volg Omron Industrial Automation op LinkedIn