Geavanceerde besturing voor compacte machines: NX1-machinecontroller | Omron, Nederland

Aanmelden

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Wachtwoord wijzigen

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Geavanceerde besturing voor compacte machines: NX1-machinecontroller

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Geavanceerde besturing voor compacte machines: NX1-machinecontroller

De NX1 is de instapcontroller voor ons Sysmac automatiseringsplatform die de EtherNet/IP- en EtherCAT-koppelingen, motion control en I/O in een compact pakket integreert en geavanceerde motion control en sequentiebesturing mogelijk maakt voor kleine tot middelgrote machines.

Het toepassen van elektronische CAM's en de interpolatie van assen verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van machines, wat leidt tot een verbetering van de productiviteit en de kwaliteit. Gegevens die worden verzameld van aangesloten apparaten via de ingebouwde EtherCAT-poort en een geplaatste IO-Link masterunit kunnen tussen machines worden uitgewisseld via de ingebouwde EtherNet/IP-poort. Hierdoor wordt machinestilstand beperkt en de productiviteit verhoogd dankzij voorspellend onderhoud en volledige integratie.

OMRON NX1 Sysmac Machine Controller
 • OMRON NX1 Sysmac Machine Controller

  OMRON NX1 Sysmac Machine Controller

  The NX1 completes the NX/NJ machine controllers family offering same functionality in a compact design. The NX1 provides synchronized control of all machine devices such as motion, I/O, safety and vision under one Integrated Development Environment.

  02:19

Kenmerken

 • Uitvoeringstijd LD-instructie: 3,3 ns, programmacapaciteit: 1,5 MB.
 • Ingebouwde EtherNet/IP-poort, EtherCAT-poort en SD-geheugenkaartinterface.
 • Tot 8 assen (inclusief maximaal 4 assen voor motion control).
 • 24 of 40 I/O Push-In Plus-aansluitklemmen op de CPU voor snelle bedrading.
 • Gebruik van de uitbreidingsmogelijkheid van NX I/O-units op de CPU en distributie via EtherCAT.
 • Standaardprogrammering op basis van IEC 61131-3 en PLCopen® functieblokken voor motion control.

Sysmac

Ons Sysmac automatiseringsplatform is speciaal ontwikkeld om volledige controle over en beheer van automatiseringsinstallaties te bieden onder één softwarepakket. Dankzij op wereldwijde normen gebaseerde programmering en open netwerken kan het wereldwijd gestandaardiseerde systeem worden gebouwd. Het hart van dit platform, de machinecontroller, zorgt voor synchrone regeling van alle machineapparatuur en biedt geavanceerde functies, zoals motion, robotica, vision, veiligheid en databaseconnectiviteit. Met dit multidisciplinaire concept vereenvoudigt u de oplossingsarchitectuur, hoeft u minder te programmeren en optimaliseert u uw productiviteit.

sysmac+panel sol

Value Design voor panelen

Ons concept van Value Design voor panelen voor de specificatie van producten die worden gebruikt in panelen, creëert nieuwe waarde voor paneelgebruikers. Een gestandaardiseerd, uniform ontwerp betekent eenvoudig ontwerpen voor paneelbouwers. De overstap naar een uniform ontwerp voorkomt loze ruimte die voortkomt uit het specificeren van onderdelen van verschillende hoogte. Er is dus ook minder ontwerpwerk nodig. Belangrijker nog, het aantal 'hot spots' dat ontstaat in kleine ruimtes in het paneel wordt sterk verminderd, wat gevolgen kan hebben voor de betrouwbaarheid van componenten.

Breng geavanceerde besturing naar compacte machines met onze NX1-startkit.

Kies een Sysmac controller basiskit, die ook Sysmac Studio Lite omvat, voeg dan optionele extra's toe om te upgraden naar een compleet systeem! U kunt kiezen uit een motion control en een positieregeling startkit.

Selecteer uitbreidingen zoals HMI, Motion en IO-Link met onze kit-configuratietool, waardoor u een pakket samenstelt dat volledig aan uw specifieke eisen voldoet.

Neem contact op met uw Omron-vertegenwoordiger voor uw pakket op maat.

Volg Omron Industrial Automation op LinkedIn