Omron treedt toe tot Open Serialisation Communication Standard-werkgroep | Omron, Nederland

Aanmelden

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Wachtwoord wijzigen

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Omron treedt toe tot Open Serialisation Communication Standard-werkgroep

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Omron treedt toe tot Open Serialisation Communication Standard-werkgroep

We hebben ons aangesloten bij de OPC-werkgroep Open Serialisation Communication Standard (Open SCS) met het doel om de communicatie-interfaces te standaardiseren tussen de verschillende solution providers die oplossingen bedenken voor de verschillende wereldwijde serialisatie-eisen.

Om de immense markt van namaakproducten te bestrijden en om de patiëntveiligheid te verbeteren, zijn er wereldwijd diverse initiatieven ontstaan en is er wetgeving ontwikkeld, zoals de EU Falsified Medicine Directive (2011/62/EU), de DSCSA in de Verenigde Staten en andere eisen in vele landen over de hele wereld.

Open-SCS in de gezondheidsindustrie

Ondersteund door zorgverleners richt het Open-SCS-initiatief zich rechtstreeks op de golf van verordeningen op het gebied van serialisatie in de gezondheidsindustrie van de komende tien jaar. De Open-SCS Working Group (Open-SCS) is partner van de OPC Foundation en heeft als doel een open source standaard voor een mondiaal register voor de serialisatie van verpakkingen te ontwikkelen alsmede een bijbehorende set van werkproducten voor de leden op abonnementsbasis.

De open standaard en werkresultaten zijn ontworpen voor de standaardisatie van data-uitwisseling op het gebied van verpakkingsserialisatie in de gezondheidszorg. Bovendien worden de serialisatiebeheerfuncties van de zorgaanbieders en hun verpakkingsproductlijnen gecombineerd.

Uitdagingen en oplossingen

"Als aanbieder van automatiseringsoplossingen voor verpakkingslijnen, ontvangen wij vele verzoeken van farmaceutische fabrikanten en machinebouwers om eisen op het gebied van handling, verpakken en serialisatie te realiseren", aldus Gunnar Bischoff, onze strategische marketing manager. "Maar vaak hebben deze verzoeken verschillende voorkeuren met betrekking tot hand-shakes, protocollen, communicatie-interfaces en compliance management. Alle individuele en speciale verzoeken zorgen voor een toename van de kosten en de tijd om oplossingen te realiseren en verhogen de inspanningen voor beheer van versies en documentatie."

"Een open communicatiestandaard die onafhankelijk is van leverancierspecifieke architecturen biedt een belangrijk voordeel voor farmaceutische fabrikanten. Het opent voor leveranciers de mogelijkheid om vaker de meest geschikte oplossing in nieuwe projecten op te nemen. Dit vermindert niet alleen het risico van leveringsknelpunten en technologieblokkades, maar maakt het ook mogelijk specificatie-eisen te hergebruiken en het maakt aanbiedingen beter vergelijkbaar", aldus Marcel de Grutter, Executive Director Open SCS en IT Business Relationship Manager bij Abbott. "We zien nu meer en meer fabrikanten en leveranciers deelnemen aan ons initiatief en een veelbelovende afstemming met diverse globale stakeholders op het gebied van standaardisatie."

Over OPC en Open-SCS

OPC is de interoperabiliteitsstandaard voor de veilige en betrouwbare uitwisseling van gegevens in de wereld van industriële automatisering en in andere industrieën. Het is platformonafhankelijk en verzekert een ononderbroken stroom van informatie tussen apparaten van verschillende leveranciers. De OPC Foundation is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van deze standaard.

Open-SCS combineert de voordelen van open source en het groepslidmaatschap biedt leden de mogelijkheid om snel en efficiënt technologie te ontwikkelen voor het creëren van onafhankelijke en open oplossingen. Open-SCS is opgericht met de doelstelling lidorganisaties te laten profiteren van de open source ethos van non-proprietary open standaarden en specificaties gestoeld op innovatie, onafhankelijkheid en een open architectuur.

Bezoek voor meer informatie de webpagina van Open-SCS.

Lees meer over onze benadering van en onze oplossingen voor Traceerbaarheid door serialiatie.

Volg Omron Industrial Automation op LinkedIn