Meer informatie

Ontdek onze bibliotheek met korte, lezenswaardige artikelen. Hierin delen we onze ervaring voor het oplossen van diverse automatiseringsproblemen. En, we geven u productsuggesties zodat u minder lang hoeft te zoeken. Dit gedeelte biedt toegang tot tientallen jaren ervaring met toepassingen. Zo helpen wij machinebouwers efficiënte productiesystemen te ontwerpen en installeren.

Wij brengen technieken voor het voetlicht om een automatiseringsprobleem op te lossen. En u krijgt hulp bij de selectie van producten ter ondersteuning van specifieke machinetypen. Hier vindt u de onderwerpen die u een voorsprong op de concurrentie kunnen bieden bij uw projecten.

Sysmac Loop provides Big Data solutions_Omron_420_420.jpg

Technologie helpt machinebouwers een nog betere beschikbaarheid te bieden

Het voortdurende streven naar steeds betere OEE (Overall Equipment Efficiency)-scores is in de afgelopen jaren een primaire doelstelling voor eindgebruikers in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie geworden. Eindgebruikers zullen hun OEE echter niet regelmatig bespreken met hun machineleveranciers. De focus zal in plaats daarvan gewoonlijk komen te liggen op basissnelheid, doorlooptijden en totale prestaties.

Lees verder
Serialisation_420x300.jpg

Traceerbaarheid door serialisatie

De vraag naar een grotere traceerbaarheid – om namaken te beperken en klantinformatie te verbeteren – zorgt voor steeds grotere uitdagingen voor fabrikanten. Wat kan serialisatie voor u betekenen? In 'Traceerbaarheid door serialisatie' richt Dan Rossek zich op wat serialisatie vandaag de dag betekent en laat hij zien waarom de oplossing met een flexibele laag beter is dan de end-to-end-oplossing, hoewel die laatste eenvoudiger lijkt.

Lees verder
Data_integration_420x300.jpg

Maximaliseer uw mogelijkheden met data-integratie

Is ‘Industrie 4.0’ binnenkort realiteit? De futuristische, volledig verbonden industriële wereld begint al vorm te krijgen, en data-integratie is een belangrijke factor. Het verzamelen en opslaan van productiegegevens heeft vele nuttige toepassingen, van het meten van OEE (Overall Equipment Effectiveness) tot het helpen voldoen aan steeds strenger wordende wettelijke vereisten voor rapportage voor OEM's. Dan Rossek neemt de uitdagingen en voordelen van data-integratie onder de loep in ‘Van werkvloer tot directieniveau’.

Lees verder
EU_machine_scketch_420x300.jpg

Uitdagingen in de machinebouw

Door de sterke opkomst in de machinebouwsector van economieën in lagelonenlanden hebben OEM's vaak het gevoel dat ze opereren in de schaduw van dreigende, goedkope importen. In het eerste artikel uit deze reeks bespreekt Robert Brooks de ‘must-have’-eigenschappen waarmee machinebouwers in het Verenigd Koninkrijk de concurrentie voor kunnen blijven, en de kansen om nog meer toegevoegde waarde te leveren.

Lees verder