Klantreferenties

Bij Omron horen we graag onze klanten aan. We zouden de hele dag naar hun wensen kunnen luisteren – die zijn een bron voor onze inspiratie. Omdat we al meer dan 20 jaar onze klanten in de  verpakkingsindustrie volgen, bent u vast niet verbaasd dat we al een aantal goede ideeën hebben gehad.

Maar voordat we u hier meer over gaan vertellen, dachten we dat u waarschijnlijk meer geïnteresseerd bent in de verhalen van mensen zoals u: onze klanten.

From compound to tube, in any format

Van substantie tot tube, in elke hoeveelheid!

Lees hoe PLC's en touchscreens van Omron het kloppende hart vormen van de door Axomatic ontwikkelde oplossingen voor de fabricage en verpakking van alle soorten crèmes, gels en emulsies.

Lees verder
Omag 420 x 300.jpg

Let op de uiterste houdbaarheidsdatum!

Een geavanceerde verpakkingsmachine die compact en betrouwbaar is, met veel innovatieve functies en waarvan alle onderdelen goed bereikbaar zijn. Lees het artikel over de kenmerken en functies van de nieuwe serie stickverpakkingsmachines, die Omag samen met Omron heeft ontwikkeld voor de productie van "Okitask", het geneesmiddel van Dompé.

Lees verder
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmaceutische contractfabrikant

Hoe leverde een contractfabrikant 1.000.000 geserialiseerde pakketten af voor meerdere farmaceutische klanten met verschillende standaarden en procedures… en binnen een netwerk van meerdere productielocaties, contractfabrikanten, ompakkers en andere dienstverleners – en dat alles conform de EU-verordeningen die verwachten dat alle unieke codes centraal worden geregistreerd?

Lees verder
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Line Equipment geholpen bij de ontwikkeling van meer geavanceerde machines

Bekijk het interview om te zien hoe Line Equipment met onze steun, en dankzij de implementatie van onze software- en hardware-oplossingen in hun machines, erin is geslaagd meer geavanceerde producten op de markt te brengen.

Lees verder
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion ontwikkelt slimme robotpalletiser

Omron heeft met advies en technische ondersteuning bijgedragen aan de ontwikkeling en de bouw van de nieuwe palletiser. Het bedrijf heeft voor zijn nieuwe types PLC’s een aantal belangrijke doelmarkten gedefinieerd, waarvan food & beverages er een is.

Lees verder
Effytec packaging reference

Sysmac - kern van het constante procesconcept van Effytec

Effytec is blij met de effectiviteit van het Sysmac-platform dat voor een minimale ontwikkeling- en implementatietijd heeft gezorgd. Men heeft met name gemerkt dat de motion- en logic control-software in één het programmeren veel eenvoudiger heeft gemaakt, terwijl alle beweging op de productielijn volledig is gesynchroniseerd.

Lees verder
CT_SecureTechnologies_420x300_v1.jpg

Omron-robots automatiseren vervaardiging wattenstaafjes

Om tijdrovende handmatige handelingen in het productieproces van wattenstaafjes voor watermonsters te elimineren, heeft de specialist in geautomatiseerde fabricageoplossingen Secure Technologies Ltd een efficiënte en kosteneffectieve oplossing ontwikkeld op basis van een Omron SCARA-robot.

Lees verder
Storopack_420x300_v2.jpg

Een flexibele en compacte manier om opvulpapier te maken

Veel productleveranciers worden geconfronteerd met het opvullen van de lege ruimte tussen het product en de verpakking, bijvoorbeeld in een kartonnen doos. Dit probleem wordt al van oudsher opgelost met het gebruik van strak gevouwen en verkreukeld papier. Dit is namelijk licht, gemakkelijk toegankelijk en herbruikbaar of recyclebaar.

Lees verder
Kraus_420x300_v2.jpg

Codeverificatiesysteem van Kraus voor individuele verpakkingen

Kraus Maschinenbau, gespecialiseerd in apparatuur voor de drukwerk- en verpakkingsindustrie, heeft het FK Codingline-systeem ontwikkeld. Dit systeem controleert de track-and-trace-codes die volgens de steeds strengere internationale regelgeving op de verpakking van levensmiddelen en farmaceutische producten moeten worden afgedrukt.

Lees verder
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

Machines die meer bieden dan wat de gebruiker verwacht

De Finse machinebouwer Jomet bouwt een uitgebreid assortiment verpakkingsoplossingen en speelt daarmee in op de behoeften van klanten op het gebied van innovatie.

Lees verder
EU_CT_Ibonhart_Webimages_420x300.jpg

Industriële broodsnijmachine met storingsdiagnose en software-upgrades op afstand

Toen een van de toonaangevende Britse fabrikanten van automatische broodsnijmachines en -verpakkingsapparatuur een offerte binnenhaalde van een bakkerij in Kazachstan besloten ze al snel dat toegang op afstand essentieel was. Software-upgrades en storingsdiagnose moesten mogelijk zijn vanuit Norwich, Engeland, zodat ze geen technicus naar de locatie, 6000 km verderop, hoefden te sturen.

Lees verder
EU_CT_Auxpama_Webimages_420x300.jpg

Nieuwe broodsnijmachine verkort procestijd met 55%

De Spaanse specialist op het gebied van automatisering van broodbakkerijen, Auxpama, heeft onlangs een nieuwe automatische snijtray geïntroduceerd die krassen aan de bovenzijde van het brood maakt vlak voordat dit wordt gebakken. De machine is zo geavanceerd dat het de tijd voor dit proces verkort van meer dan 6 minuten naar 2,45 minuten. En het hart wordt gevormd door het geïntegreerde Sysmac-regelplatform van Omron.

Lees verder
EU_CT_TechnoFerrari_Webimages_420x300.jpg

Fabrikant van automatische pallettrucks kiest voor CJ2-PLC's

De pallettrucks van TecnoFerrari worden in de markt gezet als "aanpasbaar aan de behoeften van elke fabriek en elk product". Ze moeten dan ook geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan uiterst complexe en veeleisende paddefinities, snelheden en nauwkeurigheden. Daarom heeft het bedrijf gekozen voor CJ2-PLC's.

Lees verder
EU_CT_Ecocaps_Webimages_420x300.jpg

Een nieuwe verpakkingsmachine voor dranken maakt automatisering van alle stations mogelijk met slechts één high-speed bus

Toen de Italiaanse specialist in verpakkingsmachines Ecocap besloot een nieuwe machine te ontwikkelen voor de energiedrankenmarkt, bood dit hen de gelegenheid een nieuw automatiseringsmodel toe te passen, gebaseerd op het Sysmac-platform van Omron. Het idee was om een systeem te ontwikkelen voor het bottelen van maximaal 20.000 blikjes per uur, waarbij alle stations geautomatiseerd zouden worden met één enkele high-speed bus: EtherCAT.

Lees verder
EU_CT_Mectra_Webimages_420x300.jpg

Nieuwe palletiseermachine gebruikt een lineaire motorkoppeling van Omron voor de beweging van de horizontale as

Een van de nieuwste Ristora-verpakkingslijnen van Prontofoods S.p.a. is uitgerust met een palletiseersysteem van de Italiaanse specialist op verpakkingsgebied, Mectra. Het nieuwe systeem is voorzien van een lineaire motor van Omron van de Accurax-serie – die in de plaats is gekomen van de conventionele bandschuifinrichting. Het resultaat? Een hogere snelheid, grotere flexibiliteit en grotere betrouwbaarheid.

Lees verder
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

Een wereldwijd klantenbestand opbouwen door meer te doen en sneller te werken

De Pack Stacker van Converging Solutions wordt in de Britse voedingsmiddelenindustrie veelvuldig toegepast voor het automatisch stapelen van voorgevormde verpakkingen. Toen het bedrijf wilde concurreren in non-foodmarkten en in andere landen, moest ervoor worden gezorgd dat de machine meer kon doen, en sneller.

Lees verder
mespic_machine_logo420x300.jpg

Alles-in-één-oplossing van Mespic...

Het Italiaanse Mespic is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van geïntegreerde end-of-line-verpakkingsmachines. Onlangs ontwikkelde het bedrijf samen met Omron een all-in-one secundaire en eindverpakkingsoplossing voor pakjes thee.

Lees verder