Uw gespecialiseerde partner | OMRON, Nederland

Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Uw gespecialiseerde partner

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Uw gespecialiseerde partner

Al ruim 30 jaar kiezen veel Europese fabrikanten van verpakkingsmachines bewust voor Omron voor de levering van hun automatiseringsoplossingen.

We staan niet alleen bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten; ook als innovator op het gebied van geavanceerde verpakkingssystemen hebben we een goede reputatie opgebouwd. Onlangs hebben we een breed pakket aan automatiseringsproducten voor de verpakkingsindustrie gelanceerd en daarnaast een compleet nieuw besturingsplatform Sysmac – zodat verpakkingsengineers met één softwaretaal en één koppelingstype kunnen werken.

Bovendien hebben we in Barcelona het eerste 'Packaging Automation Test Centre' in Europa geopend: een ware hightech faciliteit waar klanten van Omron automatiseringsideeën kunnen testen en valideren voordat ze er daadwerkelijk in investeren. Deze activiteiten zorgen ervoor dat Omron in recordtempo voor steeds meer Europese fabrikanten van verpakkingsmachines de voorkeursleverancier wordt.

Hoe kunnen we u ondersteunen?

Ten eerste: met automatiseringskennis

Als gespecialiseerde automatiseringspartner kan Omron u in elk stadium van de ontwikkeling van uw nieuwe verpakkingsmachine of upgrade van een bestaande machine ondersteuning bieden.

Onze engineers komen met flexibele oplossingen die gebruikmaken van meer intuïtieve besturing, meer real-time continue beweging, eenvoudiger integratie van robots, en meer programmagestuurde omschakelingen – omschakelingen waarvoor het aanraken van een scherm al voldoende is.

Wereldwijde aanwezigheid

Meer dan 2000 field engineers zijn werkzaam op bijna 200 locaties in meer dan 35 landen verspreid over de wereld.

Als wereldwijd fabrikant staan wij overal ter wereld voor u klaar.

Waar u uw machines ook installeert, we kunnen een sales engineer toewijzen die trainingen kan organiseren, reserveonderdelen kan leveren en zelfs zorg kan dragen voor de inbedrijfstelling van machines. En dat alles vindt plaats in de lokale taal en met gelokaliseerde documentatie – voor uw gemoedsrust.

Competentie

Ontwerp

Deel uw ideeën met onze verkopers. Zij beschikken over de vereiste ervaring en competentie en zijn beslissingsbevoegd. Duizenden OEM’s hebben tot op heden hun vertrouwen in hen gesteld. Ontdek hoe ook u hiervan kunt profiteren – u hoeft ons alleen maar te bellen.

Proof of Concept

Wanneer uw project vordert, kunt u gebruikmaken van onze Automatiseringscentra om systemen te testen en op de hoogte te blijven van technologische trends op het gebied van motion, robotica, netwerken, veiligheid, kwaliteitscontrole, enz.

Maak bovendien gebruik van ons Tsunagi-laboratorium (connectiviteitslaboratorium) om uw volledige systeem aan te sluiten, te testen en te valideren met ons nieuwe machinenetwerk (EtherCAT) en fabrieksnetwerk (EtherNet/IP).

Zodra wij bij het project betrokken worden, wordt er een specifieke Application Engineer aangewezen die alle technische aspecten van uw project coördineert.

Onze engineers beschikken over uitgebreide ervaring met en kennis van netwerken, PLC's, motion-systemen, veiligheid en HMI's in combinatie met machineautomatisering.

Vertrouwen

Ontwikkeling

In de prototypefase zijn flexibele technische ondersteuning en levering en uitwisseling van producten van essentieel belang.

Daarom wijzen wij een specifieke servicemedewerker toe die antwoord kan geven op alle logistieke vragen en die ervoor zorgt dat u zich kunt richten op de hoofdzaken.

Zekerheid

Serieproductie

Gedurende de gehele levensduur van uw machine biedt Omron betrouwbare leveringen, regelmatige software-upgrades, een snelle reparatieservice en effectieve wereldwijde ondersteuning aan uw eindgebruikers.

Onze standaardservice omvat:

  • Reparaties binnen 5 dagen (van ophalen tot afleveren)
  • Levering binnen 3 dagen

Verpakkings-organisaties

Dankzij onze relaties met verpakkingsorganisaties en universiteiten blijven we altijd op de hoogte van de behoeften van machinebouwers en kunnen we klanten ondersteunen met de allernieuwste oplossingen.

Ten tweede: met kwaliteitsproducten

Om optimale oplossingen te kunnen aanbieden is een breed pakket aan producten essentieel. Maar hoogwaardige producten met een uiterst lage storingsgraad zijn

van vitaal belang voor uw winstgevendheid. Gelukkig biedt Omron ze u allebei en stelt daarmee de norm op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid, zelfs in zeer zware omgevingsomstandigheden.