Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Oplossingen voor duurzame productie | Automatisering

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Samen emissies verminderen

Bij OMRON zetten we de planeet voorop bij onze oplossingen.

Dit omvat de implementatie van efficiënte productieprocessen om bij te dragen aan een koolstofvrije samenleving. Ontdek onze innovatieve automatiseringsoplossingen om de productie te optimaliseren en processen te stroomlijnen. Help ons bij onze inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en een duurzame productie-industrie te realiseren.
Laten we samen een betere wereld creëren!

make-it-sustainable-circle-1350x900x comp

Duurzame productie begint hier

Slimme verpakking
 
Past zich flexibel aan nieuwe materialen aan en behoudt de kwaliteit en veiligheid van het verpakte product, terwijl wordt voldaan aan milieu- en etiketteringsvoorschriften.
Afvalvermindering en -beheer

Implementeer automatisering in de hele waardeketen om productieprocessen te verbeteren, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en de hoeveelheid afval te verminderen. 
Energiezuinige oplossingen

Geavanceerde bewaking en visualisatie van het energieverbruik en optimale vermogensregeling vergroten uw energiezuinigheid. 
ESG-inzet

Zet u in om uw milieu-impact te verkleinen en laat onze strenge standaarden voor governance uw naleving van relevante voorschriften versterken.

Inzichten van experts op het gebied van duurzame productie

Laat experts u inzicht geven in uw uitdagingen. Bent u op zoek naar op gegevens gebaseerde, innovatieve oplossingen voor uw traject naar netto nul broeikasgasemissies? Maak kennis met onze experts en ga samen met ons op weg naar duurzame productie.

Geavanceerde inzichten en strategieën voor duurzame productie in onze automatiseringsblog, waarin belangrijke onderwerpen aan bod komen, van oplossingen voor hernieuwbare energie tot milieuvriendelijke productiepraktijken

Het laatste nieuws van OMRON: Duurzaamheidsmijlpalen en -erkenningen op ESG-gebied

Ontdek het laatste nieuws en de nieuwste onderscheidingen van OMRON op het gebied van duurzaamheid waaruit onze inzet blijkt voor ecologische, sociale en governancepraktijken (ESG). 
OMRON streeft voortdurend naar duurzaamheid, waarbij we inzichten van experts en innovatieve benaderingen delen die de toekomst van milieuvriendelijke productie vormgeven.

Ontdek de succesverhalen van onze klanten die duurzame productieoplossingen hebben omarmd

Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen bedrijven zoals dat van u helpen om netto nul broeikasgasemissies te bereiken.

 * Duurzaam in de context van vermindering van koolstof- en broeikasgasemissie. De automatiseringsoplossingen van OMRON kunnen fabrikanten helpen de energie-efficiëntie te verbeteren door het energieverbruik van de productielijn te verlagen. Een ander voorbeeld is het hanteren (waaronder sealen en lijmen) van nieuwe en duurzamere verpakkingsmaterialen in het productieproces. Daarnaast helpen oplossingen voor machinevisie, inspectie en traceerbaarheid de kwaliteit te garanderen en de hoeveelheid afval te verminderen. Neem voor meer informatie contact met ons op of ga naar https://www.omron.com/global/en/esg voor meer informatie over onze ESG-initiatieven en ons beleid.