Helpdesk

Onze website biedt u onder Service & Ondersteuning/FAQ een verzameling Nederlandstalige antwoorden op vaak gestelde vragen, gestructureerd naar productgroep/productfamilie. De documenten zijn gemaakt door onze technische mensen en bieden een antwoord op veel voorkomende praktijkvragen en zijn een aanvulling op de handleidingen en datasheets die u elders op deze site kunt vinden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met onze Helpdesk.

Vragen over Automation Systems en Motion & Drives

De technische vragen over PLC's, HMI's, servo's, frequentieregelaars, etc. die niet in de verzameling FAQ terug te vinden zijn worden behandeld door onze Helpdesk. U kunt een e-mail met uw vraag sturen naar onze Helpdesk: helpdesk-nl@eu.omron.com.

Vragen over Sensing, Safety, Control Components en Switching Components

Voor het selecteren van componenten op basis van specificaties kunt u gebruik maken van de parametrische selector. Uitgebreide datasheets vindt u elders op onze site. Vragen over onze componenten en sensoren kunt u stellen aan onze componenten-helpdesk. U kunt een e-mail met uw vraag sturen naar onze componenten-helpdesk: helpdesk-nl@eu.omron.com.

Vaak gestelde vragen op internet

Uitgebreide (Engelstalige) informatie bieden ook de secties FAQ en Technical Guide van de Omron Industrial Automation Global website.