Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot De sterke punten van OMRON

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Onze sterke punten

We hebben meer dan 200.000 besturingsapparaten en toepassingen ontwikkeld om te voldoen aan de lokale behoeften van klanten over de hele wereld.

Al sinds de oprichting in 1933 heeft OMRON de filosofie van Kazuma Tateishi, oprichter van OMRON, gevolgd: "De machine krijgt het werk dat een machine kan doen. De mens krijgt de kick van verdere creatie." Met dit leidende principe blijven we werken aan automatisering die problemen op de productielocatie oplost.

We ontwikkelen onze besturingstoepassingen vanuit een lokaal perspectief, door de apparaten uit ons enorme assortiment van maar liefst 200.000 besturingsopties grondig en nauwkeurig te coördineren. We maken ook gebruik van ons wereldwijde ondersteuningssysteem om productielocaties over de hele wereld te stroomlijnen en om nieuwe waarde te creëren.

Besturingsproducten en -toepassingen ontwikkelen om productieproblemen "op 10 m of minder" op te lossen

We gebruiken een hoogtemetafoor om de structuur te beschrijven die de productielocaties ondersteunt. In deze metafoor worden PLC's en industriële pc's, die informatie van de locatie verzamelen en coördinatie met systemen van hogere orde mogelijk maken, op een hoogte van 10 m geplaatst, en sensoren en andere apparaten waaruit de productieapparatuur bestaat op 0 tot 1 m hoogte. Wij zijn het sterkst in de gebieden op "10 m of minder". 

We richten ons op problemen die zijn geworteld in productielocaties en productielijnen, en ontwikkelen een uitgebreide reeks besturingsproducten en -toepassingen om deze problemen op te lossen. Deze producten en toepassingen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI, IoT en robotica, en worden geoptimaliseerd voor gebruik voordat ze worden gelanceerd.

our strength en misc
Uitgebreid assortiment van meer dan 200.000 ILOR+S-besturingsproducten
Ons uitgebreide assortiment van meer dan 200.000 besturingsproducten, waaronder invoerapparatuur (zoals sensoren), besturingsapparaten (logica) (zoals controllers), uitvoerapparatuur (zoals servomotoren en servoaandrijvingen), industriële robots en veiligheidsapparatuur, is gebaseerd op onze allerbeste innovaties. Deze producten worden gezamenlijk "ILOR+S-producten" genoemd. "ILOR+S" is een acroniem van "Input", "Logic", "Output", "Robot" en "Safety", essentiële elementen in de structuur van een FA-systeem. OMRON is het enige productiebedrijf met een productaanbod dat apparaten voor al deze elementen omvat.
Aanwijzen met muis Om meer te ontdekken
Besturingstoepassingen die, met behulp van software, ons uitgebreide assortiment van meer dan 200.000 ILOR+S-besturingsproducten nauwkeurig coördineren
De ILOR+S-producten die we leveren kunnen worden gecombineerd en afgestemd op doel en locatie. We bieden maar liefst 250 besturingstoepassingen aan die deze producten, met behulp van software, nauwkeurig coördineren. Deze toepassingen zorgen voor een geavanceerde automatisering, die vakmanschap nabootst, blijft leren en evolueren, en menselijke medewerkers begrijpt en helpt. Dit is iets wat alleen OMRON kan bieden, als leverancier van oplossingen met een uitgebreid assortiment dat alle ILOR+S-producten omvat die nodig zijn voor een FA-systeem. We zullen ons blijven richten op productieproblemen en werken aan de creatie van nog veel meer verschillende toepassingen.
Aanwijzen met muis Om meer te ontdekken

Meer dan 1600 sales engineers over de hele wereld ontwikkelen toepassingen en implementeren deze op klantlocaties

In totaal beschikken we over meer dan 1600 sales engineers op onze verkoop- en ondersteuningslocaties verspreid over de hele wereld. Deze technici, gewapend met diepgaande kennis van productielocaties, ontwikkelen toepassingen om de problemen van hun klanten op te lossen, en delen en verzamelen de kennis en inzichten die zij hierbij opdoen. De organisaties van OMRON zijn ingericht om deze kennis van de vele verschillende productielocaties over de hele wereld te gebruiken, zodat besturingsproducten en -toepassingen snel kunnen worden ontwikkeld en kunnen worden afgestemd voor implementatie op andere locaties. Onze sales engineers blijven elke dag hun best doen om aan de behoeften van de productielocaties van onze klanten te voldoen, en creëren daardoor waarde.

our strength worldwide misc

Onze Europese Automation Centers

Aan de frontlinie van i-Automation!-innovatie werken we samen met onze klanten om automatiseringsconcepten om te zetten in echte innovatieve toepassingen.

Lees verder
proof-of-concept european poc labs b fcard comp