Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Nieuwe mobiele robot LD-250 voor het verplaatsen van lasten tot 250 kg

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Nieuwe mobiele robot LD-250 voor het verplaatsen van lasten tot 250 kg

Voor het eerst in de sector worden verschillende typen mobiele robots bestuurd via één systeem.

De nieuwe mobiele robot LD-250 van Omron kan een last van 250 kg aan en is de sterkste en nieuwste toevoeging aan onze LD-serie van mobiele robots.

Samen met de Fleet Manager, waarmee voor het eerst in de branche de regeling van meerdere mobiele robots met verschillende ladingen via één systeem mogelijk is, draagt deze bij aan een flexibeler en geoptimaliseerd autonoom materiaaltransportsysteem.

De nieuwe LD-250 kan worden gebruikt voor het transporteren van grote auto-onderdelen zoals versnellingsbakken en volumineus verpakkingsmateriaal. Om het autonome materiaaltransportsysteem te optimaliseren, kan onze toonaangevende Fleet Managar een gevarieerde vloot van maximaal 100 mobiele robots van Omron met verschillende laadvermogens en mogelijkheden besturen. Het systeem regelt hiervoor het verkeerbeheer, het accubeheer en de navigatie van de robots.

Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg
  • Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    The new LD-250 mobile robot from Omron can handle a payload of 250kg and is the strongest and newest addition to our LD series of mobile robots. Together with the Fleet Manager, which for the first time in the industry enables the control of multiple mobile robots with different payloads through one system, it will help realize a more flexible and optimized autonomous material transport system.

    02:37

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe LD-250:

Groter laadvermogen en robuustere constructie: Met een laadvermogen van 250 kg is de LD-250 een indrukwekkende aanvulling op onze LD-serie van mobiele robots.

De LD-250 is voorzien van een robuustere metalen bekleding die bestand is tegen onbedoelde botsingen en geschikt is voor veeleisende taken. De robot is bijvoorbeeld geschikt voor het transporteren van grote voorwerpen zoals versnellingsbakken, autostoelen of kabelbomen in de automobielindustrie, alsmede volumineuze verpakkingsmaterialen in de voedingsmiddelen- en grondstoffenindustrie.

Uitermate diverse vloot: Dankzij de toonaangevende Fleet Manager kunnen gebruikers eenvoudig gemixte mobiele vloten van maximaal 100 robots beheren, waaronder de nieuwe LD-250. Ze kunnen worden aangestuurd via hetzelfde systeem zonder problemen met compatibiliteit of prestaties.

ld-250 311019 6991x d sol

Sneller rendement: Met de LD-250 kunnen klanten meer op een mobiele robot laden, waardoor minder ritten met zwaardere batches worden gemaakt. Hierdoor neemt het rendement op de investering toe. Klanten kunnen LD-modellen combineren en koppelen om het meest efficiënte en flexibele materiaaltransportsysteem te creëren.

Aanpasbaar: De LD-serie biedt de meest aanpasbare mobiele oplossing voor industriële omgevingen. De LD-250 kan eenvoudig worden aangepast met transportbanen, koerierssystemen en flexibele materiaalverwerkingsmechanismen om een oplossing te creëren die het beste aan de behoeften van de klant voldoet. De LD-250 profiteert ook van de mogelijkheid van Omron om mobiele vloten aan te passen met accessoires die de prestaties verbeteren, zoals HAPS*1, zijlasers en de Acuity*2 visionlokalisatie.

De integratie van de LD-250 en Omron TM Collaborative Robots opent ook een nieuwe markt voor mobiele robotarmen voor zwaar gebruik, die de taken van een robotarm kunnen combineren met materiaaltransport.

De nieuwe LD-250 is nu wereldwijd verkrijgbaar via onze verkoopkantoren.

*1 HAPS: High Accuracy Positioning System - Uiterst nauwkeurig positioneringssysteem

*2 Acuity: De gepatenteerde Acuity-technologie biedt een extra lokalisatiemethode, waarmee de mobiele robot zich kan aanpassen aan vaak veranderende omgevingen.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn