Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON opent deuren naar de fabriek van de toekomst met een vernieuwd Automation Center in Barcelona

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON opent deuren naar de fabriek van de toekomst met een vernieuwd Automation Center in Barcelona

Het eerste Automation Center van OMRON in Europa is onlangs ingrijpend heringericht en omvat nu een uitgebreide demonstratieruimte voor innovatieve automatiseringstoepassingen. Bezoekers kunnen alle industriële automatiseringsoplossingen van OMRON ervaren, waaronder robotica, kwaliteitscontrole, flexibele productie en AI, en leren hoe ze hun bedrijf kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van hun klanten en de samenleving. De praktijkgerichte demonstraties wijzen de weg naar de fabriek van de toekomst.

Het onlangs vernieuwde en uitgebreide Automation Center in Barcelona stelt klanten van OMRON in heel EMEA in staat de voordelen van een verbonden, geautomatiseerde en intelligente fabriek te ervaren. Een team van meer dan 20 hoogopgeleide technici werkt samen met Automation Centers van OMRON over de hele wereld om het gebruik van nieuwe technologieën, zoals AI en industrieel IoT, te onderzoeken om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Het team kan de volledige mogelijkheden van de innovatieve toepassingen van OMRON op locatie of via een externe verbinding laten zien. De faciliteit heeft een vloeroppervlak van meer dan 800 vierkante meter en ligt op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Barcelona.

Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!
  • Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!

    Experience manufacturing of the future first hand: Opening of the Automation Center in Barcelona!

    In its Automation Centres, OMRON Industrial Automation opens the door to the factory of the future, where customers and OMRON engineers jointly develop ideas for innovation projects and exchange ideas in workshops and lectures. The adjoining showroom illustrates the latest developments in the field of automation. The newly updated and expanded Automation Center Barcelona is one of the 37 Automation Centres around the world, and the first in Europe. With the addition of 320m2, the facility now boasts 831m2 of floor space, and enables European customers to truly experience the benefits of having a connected, automated and intelligent factory.

    01:05

Antoni Farràs, General Manager van het OMRON Automation Center Barcelona, zegt hierover: “We willen fabrikanten, systeemintegrators en machinebouwers inspireren om hun bedrijf aan te passen aan de veranderende behoeften van klanten en de samenleving. Farràs vervolgt: “Ons doel is hen te helpen de mogelijkheden van innovatieve productie te realiseren. Wij gaan bijvoorbeeld huidige uitdagingen aan door nieuwe oplossingen te creëren om te reageren op en te herstellen van de mondiale pandemie.”

automation center barcelona innovative applications a fcard sol

De vernieuwde faciliteit versterkt de reputatie van OMRON als voortrekker op het gebied van fabrieksautomatiseringstechnologie die is ontworpen om sociale problemen op te lossen, levens te verbeteren en bij te dragen aan een betere samenleving. Met de hulp van het Automation Center zet OMRON automatiseringsconcepten om in echte innovatieve toepassingen. De faciliteiten zijn ontworpen om niet alleen alle mogelijkheden van het i-Automation!-concept van OMRON te presenteren, dat geïntegreerde, interactieve en intelligente oplossingen omvat, maar ook het uitgebreide portfolio besturings-, motion-, vision-, veiligheids- en robottechnologieën in combinatie met wereldwijde engineering- en servicecapaciteiten.

“We zijn erg trots op het nieuwe ontwerp en de boeiende klantervaring die we nu kunnen bieden, waarbij we onze mogelijkheden als innovatieve partner in de productie laten zien”, eindigt Farràs.

Neem contact op met uw lokale OMRON-vestiging om een bezoek te regelen.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn