Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Ontdek OMRON's nieuwe FLOW Core 3.0-software voor AMR-wagenparken

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON kondigt FLOW Core 3.0-software aan voor het versnellen van AMR-wagenparkbeheer en navigatie

Het vernieuwde FLOW Core 3.0-softwarepakket biedt geavanceerde AMR-toepassingsconfiguratie, navigatie en prestatiebewaking.

OMRON, marktleider op het gebied van industriële robotica, kondigt de introductie aan van de software Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 3.0, een platform van de volgende generatie voor het vergroten van de capaciteiten van zijn autonome mobiele robots (AMR's) van de LD- en HD-serie en tegelijkertijd het vereenvoudigen van het integratieproces en verbeteren van wagenparkbeheer. FLOW Core is één softwarepakket voor het coördineren van intelligente taaktoewijzingen en oplaadschema's, het toepassen van geavanceerde navigatie- en verkeersregeling en het leveren van naadloze integratie met IT & OT-systemen zoals MES, ERP en WMS. 

Met deze nieuwe release worden diverse belangrijke onderdelen vernieuwd:

amr flow core 3.0 mobile planner tablet fcard sol

MobilePlanner: updates van flexibiliteit voorkomen complexiteit van kaarten en vereenvoudigen het oplossen van problemen door aanpassing van kaartobjecten en hiërarchische groepering mogelijk te maken. Dit versnelt de inbedrijfstelling en minimaliseert de configuratietijd, zelfs voor complexe taken zoals het toewijzen van unieke AMR-subgroepen voor gedifferentieerd gedrag in specifieke kaartgebieden.

amr flow core 3.0 hybrid fleet fcard sol

Integration Toolkit (ITK) 2.0: door nieuwe aanpasbare tracking kan de infrastructuur van de faciliteit AMR-vloten programmatisch besturen en veilig bewaken. Licentie-informatie is nu opgenomen in de ITK-database, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om meldingen te controleren en te maken wanneer dat nodig is.

amr flow core 3.0 iq-home fcard sol

FLOW iQ 3.0: biedt de intelligentie om de uptime en prestaties van het wagenpark te maximaliseren met inzicht in batterij-efficiëntie en onderhoudsbehoeften. Geeft cruciale gegevens grafisch weer in de context van de kaart van uw faciliteit, inclusief wifi en lokalisatie. Versnelt het oplossen van fouten op locatie met de tools die nodig zijn voor 24x7 productie, terwijl de algehele effectiviteit van uitrusting aanzienlijk wordt verhoogd.

amr flow core 3.0 flow iq fcard sol

Selectable Autonomy 2.0: stelt gebruikers in staat om de verkeersstroom aan te passen met veelzijdige trajectmodi, variërend van Autonomous Guided Vehicle (AGV), maar dan zonder de dure infrastructuur, tot beperkte omleidingskaders, tot de zuivere flexibiliteit van een traditionele AMR. De reeks trajectmodi vermindert navigatie-uitzonderingen zelfs op krappe locaties, waardoor de cyclustijd wordt gemaximaliseerd met een consistente, comfortabele bediening.

amr flow core 3.0 caps fcard sol

CAPS 3.0: biedt AMR-dockingmogelijkheden voor machinecellen en wagens met de ongeëvenaarde Precision Drive-modus, waarbij gebruik wordt gemaakt van naderingstrajecten vanuit iedere hoek. Minimaliseert infrastructuurkosten door aangepaste doeldefinities mogelijk te maken en biedt totale flexibiliteit met iedere vloerindeling en ladingvorm.

OMRON FLOW Core 3.0
  • OMRON FLOW Core 3.0

    OMRON FLOW Core 3.0

    FLOW Core provides the software tools to connect the AMR fleet to the factory’s manufacturing control solution, establish maps, define operational rules, and ensure safe, consistent operation on the factory floor. #omronindustrialautomation

    06:40

Ga voor meer informatie naar OMRON Fleet Manager.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn