Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Maak kennis met 's werelds meest geavanceerde 3D AOI-systeem:

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Maak kennis met 's werelds meest geavanceerde 3D AOI-systeem: onze nieuwe S10-serie. De ultieme oplossing voor de nieuwe uitdaging voor fabrikanten: "onbemand inspectiesysteem"

De wereld van de automatisering is voortdurend in beweging, en het is geen geheim dat de moderne productieomgeving complex is! We zijn al bijna 90 jaar een vertrouwde naam in onze branche en zijn in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van geautomatiseerde optische inspectiesystemen. Met trots introduceren wij onze nieuwe S10-serie: 's werelds eerste kleurensysteem dat is voorzien van een unieke combinatie algemene en toepassingsspecifieke oplossingen. De S10-serie maakt flexibele productie mogelijk en speelt in op arbeidstekorten en de vraag naar productie van hogere kwaliteit.

100% detectie van de soldeervorm door onze unieke MDMC-verlichting en MPS-projectoren:

Er zijn nieuwe technologieën beschikbaar om uw bedrijf te ontwikkelen en om te gaan met urgente en fluctuerende markteisen. Om de beperkingen van de huidige 3D AOI-technologie te overwinnen, combineert onze gepatenteerde aanpak de meest geavanceerde verlichting, hoogwaardige beeldverwerking en full-3D-meetgegevens voor de best mogelijk inspectie van soldeerwerk. Het zeer nauwkeurig reconstrueren van de soldeervorm zorgt in combinatie met High Speed 3DCT-AXI in het uiteindelijke kwaliteitsproces voor productie zonder defecten, en realiseert vervolgens aanzienlijke besparingen op arbeid door 3D AOI- en 3D AXI-inspectie te combineren. Eliminatie van schaduwen en secundaire reflecties met 4-Direction MPS-projectoren zorgen voor een stabiele inspectie van kleine onderdelen en maken soldeerwerk zichtbaar, zelfs bij de soldeerverbinding van de connector.

s1080 features tab 5 images misc

Maak uw bedrijf toekomstbestendig met ons 5-Zero-concept voor intelligente, geïntegreerde en interactieve oplossingen.

De industrie staat op de drempel van de vierde industriële revolutie. Automatisering wordt gevolgd door de digitalisering van productieprocessen. Ons doel is het oplossen van de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen op de productievloer.

We ontwikkelen een verscheidenheid aan betrouwbare AI-tools om problemen van klanten aan te pakken, zoals niet opgemerkte defecten en/of het beheren van grote hoeveelheden machine-leergegevens wanneer AI wordt gebruikt voor inspectie.

Door al deze processen te beheren - van AI-beeldacquisitie tot het maken en testen van modellen - bieden we end-to-end ondersteuning om alle zorgen over de introductie van AI op de productievloer aan te pakken.

Ons 5 Zero-concept hoogwaardige productie staat voor:

  • Geen PCB-ontwerpbeperkingen
  • Geen afgekeurde/uitvalproducten
  • Geen programmascholing
  • Geen downtime
  • Geen defecten

Ontdek de VT-S1080 voor het maximaliseren van uw ROI door gebruik te maken van het M2M-systeem dat zich richt op hoge kwaliteit en het realiseren van onbemande inspectieprocessen in combinatie met arbeidsbesparing en preventief onderhoud.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn