Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON voor het vierde opeenvolgende jaar vermeld in het S&P Global Sustainability Yearbook 2024

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON voor het vierde opeenvolgende jaar vermeld in het S&P Global Sustainability Yearbook 2024

OMRON Corporation is erkend als lid van het S&P Global Sustainability Yearbook 2024. Dit rapport, een van de meest uitgebreide publicaties ter wereld met diepgaande analyses van bedrijfsverantwoordelijkheid, toont de duurzaamheidsprestaties van de grootste bedrijven in de wereld. OMRON ontvangt voor de vierde keer op rij deze internationale erkenning voor zijn inspanningen op het gebied van milieu, sociale zaken en goed bestuur binnen de industrie van elektronische apparatuur, instrumenten en componenten.

De S&P Global CSA-scores worden gegeven door S&P Global, een van 's werelds belangrijkste research- en beoordelingsbedrijven voor maatschappelijk verantwoord beleggen (SRI). Bij meer dan 9.400 wereldwijd toonaangevende bedrijven op het gebied van duurzaamheid uit 62 verschillende industrieën die zijn geëvalueerd in de 2023 Corporate Sustainability Assessment (CSA) werd onderzocht of zijn in aanmerking komen voor een vermelding in het Sustainability Yearbook. Slechts 759 best presterende bedrijven haalden het Yearbook 2024, waaronder ook OMRON.

Liu Yue, General Manager van het Sustainability Promotion Office, zei: "We zijn er trots op dat we erkenning krijgen voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Deze prestigieuze erkenning is het resultaat is van onze voortdurende inspanningen om de belangrijkste duurzaamheidsproblemen die in onze langetermijnvisie, Shaping the Future 2030 (SF2030), zijn geïdentificeerd, volledig te integreren in al onze bedrijfsactiviteiten. Onze belangrijkste missie is de innovatie voor een duurzame toekomst en we doen dit door mensen en de planeet centraal te stellen bij al onze beslissingen en acties. We zullen onze samenwerking met onze werknemers, klanten en zakenpartners versterken en het openbaar maken van informatie bevorderen."

sustainability yearbook member a newspri misc

De bijdrage van OMRON aan een duurzame toekomst

OMRON gelooft sterk in het op holistische wijze integreren van zijn visie voor een duurzame toekomst en brengt dit in de praktijk door sociale waarde te creëren via zakelijke activiteiten en bij te dragen aan de ontwikkeling van de samenleving. Dit wordt ook weerspiegeld in de erkenning van OMRON door diverse andere ESG-beoordelingsinstituten over de hele wereld. Door mensen te ondersteunen met automatisering, streeft OMRON naar een gezonde, CO2-neutrale en inclusieve gedigitaliseerde samenleving.

Meer informatie over duurzaamheidsinitiatieven van OMRON vindt u in het Integrated Report 2023.

Over S&P Global

Een herziene methodologie weerspiegelt de uitsluitingscriteria die worden gehanteerd bij screening, waardoor de methodologie van het Yearbook beter aansluit op de benadering die wordt toegepast om bedrijven te selecteren in S&P Global ESG-indexen.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn