Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot E3X-ZV slimme vezelversterker van OMRON

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert E3X-ZV glasvezelversterker voor stabiele aanwezigheids- en afwezigheidsdetectie

De E3X-ZV-serie van OMRON biedt een ongeëvenaarde kosten-prestatieverhouding en eenvoudige implementatie.

OMRON heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn vezelversterker, de E3X-ZV. Deze kostenefficiënte oplossing is geoptimaliseerd om te voldoen aan de essentiële vereisten voor de detectie van de aanwezigheid of afwezigheid van werkstukken in diverse toepassingen, zoals aanvoersystemen voor onderdelen, rolpersen voor secundaire accuplaten, en assemblagemachines voor digitale producten. OMRON heeft strategische wijzigingen aangebracht in de materialen en het productieproces en nieuwe technologieën toegepast, om de kosten te verlagen en tegelijkertijd de essentiële functies en prestaties te behouden. Met de E3X-ZV vezelversterker kunnen klanten profiteren van kostenbesparingen bij een toegenomen gebruik.

De complexiteit van het selecteren en instellen van de juiste sensor, in combinatie met een tekort aan vakkundige professionals, heeft het lastig gemaakt om op kostenefficiënte wijze vezelsensoren te integreren in apparatuur. Met meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van sensoren heeft OMRON de E3X-ZV-serie geoptimaliseerd om deze uitdagingen aan te gaan. Dit innovatieve product is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en is geoptimaliseerd voor detectie, zodat zelfs onervaren technici snel en efficiënt apparatuur kunnen installeren.

De belangrijkste kenmerken van de vezelversterker van de E3X-ZV-serie zijn:

  • Betrouwbare detectieprestaties. De E3X-ZV-unit is uitgerust met microscopische detectie van de voor- en achterzijde van objecten in aanvoersystemen vooronderdelen met een minimale detecteerbare objectgrootte van 3 μm, waardoor een stabiele detectie van zelfs de kleinste chips wordt gegarandeerd.
  • Bestendigheid tegen verschillen in kleur en oppervlakteomstandigheden. De E3X-ZV kan nauwkeurig objecten detecteren, variërend van zwarte tot glanzende oppervlakken. Het unieke ontwerp van de unit voorkomt lichtverzadiging op glanzende oppervlakken, waardoor ook onder moeilijke omstandigheden een betrouwbare detectie wordt gegarandeerd.
  • Naaddetectie in rolpersen voor secundaire accuplaten. Met een bliksemsnelle responstijd van 50 μs in de hogesnelheidsmodus kan de E3X-ZV nauwkeurig naden op snel bewegende platen detecteren. De 10 mm brede elektrode van de unit maakt detectie mogelijk van naden op platen die bewegen met snelheden tot 200 m/s.
  • Stabiele uitvoer met timer-functie. De AAN/UIT-vertraging en een single-shot-timer zorgen voor een stabiele uitvoerregeling, zelfs in een omgeving zonder PLC.
  • Automatische instelling: de E3X-ZV-serie is voorzien van de smart tuning-functie van OMRON, die automatisch de optimale gevoeligheid instelt met slechts één druk op de afstelknop, gebaseerd op de reflectie van het detectieobject.
  • Kostenefficiënt ontwerp: het optionele tweekanaals model E3X-MZV is ontworpen om het componenten te minimaliseren, structuren te vereenvoudigen en gebruik te maken van OMRON's eigen tweekanaals technologie om het aantal benodigde sensoren te verminderen, waardoor de kosten uiteindelijk worden verlaagd.

Ga voor meer informatie naar de productpagina van de E3X-ZV.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn