Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot De Flexible Manufacturing Roadshow van OMRON reist door Europa

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

De Flexible Manufacturing Roadshow van OMRON reist door Europa

Onze Flexible Manufacturing Roadshow is begonnen aan een unieke reis door Europa, met exclusieve demonstraties van collaborative oplossingen tussen mens en machine die gewoonlijk niet buiten een fabriek te zien zijn vanwege de omvang.

De demonstraties van de Roadshow vinden plaats op meer dan 600 m2 en tonen een scala aan praktische oplossingen voor de fabrieken van de toekomst met flexibele en intelligente verbeteringen voor de productie. De eerste Roadshow vond in december plaats in het Automation Center voor autonome mobiele robots van OMRON in Annecy, Frankrijk, en tijdens de eerste helft van 2022 is de tour al in Milaan, Barcelona en Scandinavië geweest, en vervolgens in het VK. Later dit jaar worden meer locaties toegevoegd.

Op de lokale evenementen kunnen bezoekers zelf grootschalige industriële human-machine-automatiseringsoplossingen ervaren die een aantal van de belangrijkste uitdagingen aanpakken waarmee fabrikanten worden geconfronteerd, zoals palletiseren, transport en traceerbaarheid. 

De sterkste volledig autonome mobiele robot van OMRON voor zware lasten tot 1500 kg wordt tentoongesteld, evenals diverse flexibele palletiseeroplossingen en oplossingen voor autonoom materiaaltransport, waaronder:

  • doos naar transportbanden bovenop mobiele robot;
  • OMRON TM collaborative robots voor palletiseer- en depalletiseertoepassingen;
  • Mobiele robots van OMRON;
  • MicroHAWK-machine-visionoplossingen geïntegreerd in een kader voor traceerbaarheid.

flexible manufacturing roadshow barcelona b fcard event

De oplossingen van OMRON maken veelzijdigere en flexibelere productie mogelijk met minder afhankelijkheid van handmatige arbeid, minder energieverbruik en hogere OEE, waardoor ze toekomstbestendig zijn voor het digitale tijdperk. 

Elk systeem beschikt over een combinatie van natuurlijke navigatie en selecteerbare autonome navigatie, IoT-dashboard, ingebouwde serialisatie die volledige traceerbaarheid in het volledige productieproces biedt, en natuurlijk het intelligente Sysmac Control Platform van OMRON. 

flexible manufacturing roadshow milan c fcard event

Naast live demonstraties van flexibele productie zijn er op het evenement ook systeemintegratiepartners van OMRON die praktische tips bieden voor het naadloos integreren van de geautomatiseerde oplossingen van OMRON in een breder productie-ecosysteem. 

OMRONs Strategic Business Development Manager – EMEA, Eduardo De Robbio, zegt: "Wij zijn verheugd enkele van onze meest dynamische, collaborative human-machine-automatiseringsoplossingen uit de fabriek en voor het eerst mee op tour door Europa te nemen, zodat onze belangrijke klanten de flexibele productiesystemen van de toekomst kunnen bekijken en aanraken. We hopen dat de Roadshow de fabrikanten van vandaag inspireert om opnieuw te kijken naar wat mogelijk is voor hun productielijnen, zodat hun faciliteiten nog jaren flexibel blijven."

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn