Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON introduceert virtuele beurs met de presentatie van 'de fabriek van de toekomst'

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert virtuele beurs met de presentatie van 'de fabriek van de toekomst'

De klanten kunnen de nieuwste technologieën voor industriële transformatie zelf ervaren.

De virtuele beurs stelt bezoekers in staat om een virtuele rondleiding van 360 graden te doorlopen in 'de fabriek van de toekomst'. In deze rondleiding worden verschillende innovaties geïntroduceerd om bij bedrijven in de maakindustrie onder andere flexibiliteit te vergroten, efficiëntie te verhogen en de productiviteit een boost te geven.

De oplossingen die tijdens de rondleiding aan bod komen, omvatten robotica, vision en kunstmatige intelligentie (AI)-technologie. Deze zijn allemaal gebaseerd op het 'innovative-Automation'-concept van OMRON, dat het doel heeft de productiesector nieuw leven in te blazen door de samenwerking tussen mens en machine te verbeteren met behulp van intelligente, geïntegreerde en interactieve oplossingen.

De demonstraties op deze beurs laten zien hoe mensen en machines kunnen samenwerken in een nieuw soort harmonie, door te illustreren hoe productie-innovaties in de praktijk kunnen worden toegepast in de gehele productie. Nieuwe innovaties kunnen worden gebruikt om het leven van zowel fabrieksmedewerkers als consumenten te verbeteren, en bij te dragen aan de opbouw van een betere samenleving.

Van FORPHEUS naar de fabrieksvloer


Aan het begin van de rondleiding maken bezoekers kennis met FORPHEUS, de tafeltennisrobot van OMRON. De robot integreert vision, besturing, robotica en AI-technologieën naadloos met elkaar. Hij laat zien hoe machines en mensen kunnen samenwerken en van elkaar leren, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Deze introductie wordt gevolgd door een demonstratie van hoe de technologie die in FORPHEUS wordt gebruikt de fabrieksvloer kan transformeren. Bezoekers krijgen een intelligente celproductielijn te zien die AI combineert met het Internet of Things (IoT) en 3D-vision, intelligente detectie en controle, en robotica, met als doel de productie te optimaliseren en fouten te minimaliseren.

Bezoekers kunnen vervolgens 3D Bin Picking ervaren, dat wordt gebruikt om complexe picking-operaties tijdens assemblage te automatiseren. De rondleiding gaat verder met demonstraties van veilige machinebelading met cobots, AI-inspectie van potentiële defecten in producten en de uiterst nauwkeurige uitlijning van items. Aan het eind wordt er een demonstratie gegeven van laserbewerkingstechnologie die de laserverwerkingstijd met meer dan 35 procent kan verbeteren.

Een kijkje in de toekomst


Fernando Colas, General Director Marketing bij OMRON Europe, vertelt: "Veel beurzen kunnen in deze moeilijke tijden niet plaatsvinden. Daarom willen we op deze virtuele beurs onze nieuwste technologie aan onze klanten presenteren en hun de kans geven om de fabriek van de toekomst online te ervaren, waar ze ook zijn. Dit onderstreept het streven van OMRON om de toekomst van efficiënte productie verder te bevorderen en te promoten."

Bezoek de virtuele beurs van OMRON.

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn