Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Productie van elektrische voertuigen

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

De productie van elektrische voertuigen is niet langer de toekomst – het is het heden. Aangezien de belangrijkste spelers in de branche samenwerken om betaalbare en efficiënte elektrische voertuigen te ontwikkelen, onderscheidt OMRON zich als een toonaangevende marktleider op het gebied van industriële automatisering. Wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens uw EV-activiteiten.

Als een steunpilaar in de productie van elektrische voertuigen beschikken wij over de uitgebreide ervaring die u nodig hebt om u te voorzien van gepersonaliseerde oplossingen die uw processen optimaliseren en automatiseren. Bij OMRON zijn we al lange tijd pioniers op het gebied van automatisering en we zijn er trots op onze klanten zowel wereldwijde ondersteuning als innovatieve bronnen te kunnen bieden.

Gerichte oplossingen

Ontrafel het productieproces van elektrische voertuigen

Als u uw EV-productie wilt versnellen door middel van automatisering, heeft u eerst een diepgaand inzicht in het proces nodig. Het interactieve e-book van OMRON over de productie van elektrische voertuigen onderzoekt oplossingen voor:

  • Productie van ADAS, ECU en elektronica
  • Productie van batterijen en brandstofcellen
  • Subassemblage van elektrische voertuigen
  • Eindassemblage van elektrische voertuigen

De groeiende vraag aanpakken met een geoptimaliseerd proces

De vraag naar EV-batterijen zal naar verwachting exponentieel toenemen, waarbij Reuters voorspelt dat de wereldwijde markt voor deze voedingen in 2030 tot $250 miljard zou kunnen oplopen. Batterijfabrikanten moeten onmiddellijk inspelen op de groeiende vraag en tegelijkertijd prioriteit geven aan voortdurende innovatie. Het uitgebreide technologieportfolio van OMRON bewijst dat wij uw productieprocessen voor batterijen en brandstofcellen kunnen ondersteunen door: 

  • Automatisering van het productieproces.
  • Optimaliseren van de productie.
  • Prioriteit geven aan kwaliteitsborging bij elke stap.

Ontdek vandaag nog onze oplossingen voor batterijen en brandstofcellen

Functies en kenmerken

emobility b bboard misc

EV-transitie eenvoudig gemaakt: de drie belangrijkste uitdagingen die moeten worden overwonnen in de automobielindustrie

23 november 2023 De EV-transitie, de overgang naar elektrische voertuigen, is een uitdagende weg voor autofabrikanten. Gevestigde bedrijven die van oudsher voertuigen met verbrandingsmotoren produceerden, betreden nu een geheel nieuw terrein van voertuigplatforms. Laten we de belangrijkste uitdagingen onderzoeken waarmee de productie van elektrische voertuigen te maken heeft en de nieuwste innovatieve oplossingen verkennen die er in de toekomst aankomen.

Lees verder
electric vehicle inspection bboard en sol

Waarom geautomatiseerde inspectiesystemen essentieel zijn voor de productie van elektrische voertuigen

23 maart 2023 Veiligheid gaat boven alle andere problemen in de automobielindustrie, en de productie van elektrische voertuigen vormt hierop geen uitzondering. Veiligheid kan echter ook complexiteit met zich meebrengen en de complexiteit van de huidige voertuigen – met name die van elektrische voertuigen (EV's) – is zodanig dat fabrikanten niet langer kunnen vertrouwen op traditionele, op steekproeven of audits gebaseerde inspectiemethoden.

Lees verder
hd1500 warehouse bboard sol

Moving to e-mobility: seven tips for success

8 september 2020 To meet today's challenges and to remain competitive, European manufacturers and suppliers companies must reposition themselves and develop new, innovative and integrated strategies to future-proof their production and processes.

Lees verder

Onze partners

Via het OMRON Innovation Network overbruggen we de kloof tussen onze technologie en volledig geïntegreerde systemen en oplossingen. Door nauw samen te werken met strategische partners, benutten we hun collectieve kennis, expertise en gemeenschappelijke drive om klanten een duidelijk traject te bieden naar het realiseren van oplossingen voor hun productie-uitdagingen.

kom innovative partner logo

KOM Industrial Solutions

INTEGRATION PARTNER

KOM Industrial Solutions levert custom-made automatiserings oplossingen voor diverse sectoren in de industrie, denkende aan product handling, kwaliteitscontrole en tooling . Wij zijn sterk in het leveren van totaal oplossingen waarbij klanten een compleet vraagstuk bij ons kunnen neerleggen.

roeq partner logo

ROEQ

ALLIANCE PARTNER

ROEQ is de wereldwijde marktleider op het gebied van de levering van gestandaardiseerde mobiele robotapparatuur voor autonome mobiele robots (ARM's). ROEQ is opgericht in 2017 en is een 100% Deens bedrijf dat het merendeel van de robotcomponenten ook betrekt bij Deense bedrijven.

mde fcard logo

MDE Automation B.V.

INTEGRATION PARTNER

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Zij zijn de ‘Innovators in Industrial Automation’. Klanten kunnen bij MDE Automation terecht voor advies, concept-engineering en detail-engineering. Daarnaast realiseert MDE Automation turn-key oplossingen voor nieuw te ontwikkelen machines, robots of productielijnen.

nordmodules logo

Nord Modules

ALLIANCE PARTNER

Nord Modules ontwikkelt moduleoplossingen van industriële en robuuste kwaliteit die de functionaliteit van mobiele robots uitbreiden en automatisering naar een hoger niveau tillen.

axymatic logo 110x80 logo

Axymatic BVBA

INTEGRATION PARTNER

Het ervaren team van Axymatic met grondige kennis van robotica heeft zich steeds gespecialiseerd in het ontwikkellen van op maat gemaakte applicaties. Met onze installaties streven wij steeds naar betrouwbare en hoog kwalitatieve oplossingen.

boldyn partner logo

Boldyn Networks

ALLIANCE PARTNER

Boldyn Networks is een van 's werelds grootste neutrale hostproviders en levert de geavanceerde gedeelde netwerkinfrastructuur die nodig is voor een slimme, inclusieve en duurzame toekomst.

interoll partner logo

Interroll Gmbh

ALLIANCE PARTNER

De Interroll Group is de wereldwijde marktleider op het gebied van het leveren van oplossingen voor intern transport. Interroll biedt systeemintegratiebedrijven en OEM's een breed scala aan platformgebaseerde producten en diensten, waaronder een nieuwe serie AMR-modules die zijn geïntegreerd in de gerenommeerde serie lichte transportbandplatformen (LCP).

Bel ons voor meer informatie

Neem contact op met uw lokale verkoopkantoor

Wilt u meer weten?

De meeste vragen worden binnen 24 uur beantwoord

Productie van elektrische voertuigen

OMRON's brede aanbod aan technologie, ervaring, wereldwijde ondersteuning en middelen biedt klanten deskundige, waardevolle hulp bij het vinden van oplossingen voor EV-toepassingen.

electric vehicle charger sol

Vul alstublieft alle velden in die gemarkeerd zijn met *. Uw persoonlijke gegevens behandelen wij uiteraard volstrekt vertrouwelijk.

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Country error notification

Text area error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Dank u wel voor het insturen van uw verzoek. Wij informeren u zo snel als mogelijk.

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download