Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Nieuwe laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), circuitbeveiligingen en aansluitingen met Push-In Plus-technologie

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Nieuwe laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), circuitbeveiligingen en voeten met Push-In Plus-technologie

Ideale oplossingen voor omgevingen met sterke trillingen, waarmee het grootste aanbod van paneeloplossingen in de branche wordt gecompleteerd*.

Met de start van de zesde golf apparatuur voor fabrieksautomatisering, hebben we 237 nieuwe modellen in 6 categorieën geïntroduceerd: de series J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA en J7KCR laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), de S8V-CP-serie elektronische overstroombeveiligingen voor DC-circuits en de PTF-XX-PU-aansluiting voor LY-relais met Push-In Plus-technologie.

Met onze Value Design-producten streven wij naar een complete oplossing voor paneelbouwers, terwijl ruimte wordt bespaard en de werklast en totale eigendomskosten worden verlaagd. Om dit te bereiken, introduceerden wij Panel Solution, een uniform ontwerp en een uniforme grootte van apparatuur voor bedieningspanelen, in combinatie met onze bedrijfseigen bedradingsmethode, de schroefloze Push-In Plus-technologie. Onze LVSG-serie biedt een totaalpakket voor een breed scala aan motortoepassingen in elke branche, en de Push-In Plus-technologie is ontwikkeld voor omgevingen met hoge trillingen. De kabel is altijd perfect aangesloten dankzij de krachtige werking van de veer.

Sinds de eerste introductie in april 2016 hebben wij het productaanbod dat is gebaseerd op het gemeenschappelijke ontwerpplatform uitgebreid tot 17.250 modellen in 53 categorieën, waardoor het de grootste serie in de branche is. De producten worden in de frontlinie van de productie-industrie toegepast door meer dan 15.000 wereldwijde bedrijven, die bijvoorbeeld de grootte van bedieningspanelen met ongeveer 30% hebben kunnen verminderen en de bedradingstijd hebben kunnen halveren.

Het assortiment omvat nu bijna alle apparaten die nodig zijn voor bedieningspanelen, van controllers voor machineautomatisering en timers tot schakelmaterieel. Met de introductie van de LVSG-serie levert Omron 80% van alle componenten die nodig zijn in een paneel.

Overzicht van de nieuwe producten:

Laagspanningsschakelinrichtingen: J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA en J7KCR

Laagspanningsschakelinrichtingen met Push-In Plus-technologie zijn ideaal voor motortoepassingen zoals transportbanden en pompen, bijvoorbeeld voor assemblagelijnen voor printplaten, verpakkingsmachines en gereedschapsmachines.

Dankzij het uniforme ontwerp wordt de efficiëntie van de klanten in de productie van bedieningspanelen verhoogd, doordat het het ontwerpwerk in de upstream-ontwerpfase reduceert, onderhoudswerkzaamheden vermindert en ruimte bespaart.

* Grootste in de branche: als categorieën van apparatuur voor bedieningspanelen. Gebaseerd op onderzoek door Omron in september 2019.

Specificaties van de LVSG:

 • Aansluitmethode: klemmenblokken met Push-In Plus-technologie
 • Belangrijkste assortiment: magnetisch relais (J7KC), thermisch overbelastingsrelais (J7TC), hulprelais (J7KCA), handmatige motorstarter (J7MC), magnetische omkeerschakelaar (J7KC-R)
 • Geschikte motor: AC-3-klasse max. 2,2 kW (240 VAC), max. 5,5 kW (440 VAC)

LVSG-J7xx prod

Elektronische overstroombeveiligingen voor DC-circuits: S8V-CP

De elektronische overstroombeveiligingen voor DC-circuits, de serie S8V-CP, zorgen voor aftakkingen van de 24VDC-belasting en bieden betrouwbare bescherming voor elke aftakking. In vergelijking met algemene magnetische circuitbeveiligingen kunnen modellen met 8 aftakkingen de breedte met ongeveer 70% verkleinen. Bovendien is een betrouwbare uitschakeling met elektronische circuits mogelijk. De nominale uitgangsstroom kan worden gewijzigd in het bereik van 2 A tot 10 A, waardoor het mogelijk is om te reageren op plotselinge ontwerpveranderingen. Push-In Plus-klemmenblokken verminderen het bedradingswerk en maken een kleiner apparatuurontwerp mogelijk.

Specificaties van de S8V-CP:

 • Aansluitmethode:klemmenblokken met Push-In Plus-technologie
 • Aftakkingsspecificatie:8 uitgangen, 4 uitgangen, 4 uitgangen van UL-klasse 2
 • Nominale spanning:24 VDC • Nominale uitgangsstroom (variabel):2 A, 3 A, 4 A, 6 A, 8 A en 10 A
 • Nominale uitgangsstroom (vast): 3,8 A vast (uitgangstype UL-klasse 2)

S8V-CP-lineup prod

Aansluitingen met Push-In Plus-technologie: PTF-□□-PU

De PTF-□□-PU-serie aansluitingen met Push-In Plus-technologie zijn toegevoegd aan de PTF-aansluitingenserie voor LY Bi-vermogensrelais ter vermindering van het bedradings- en onderhoudswerk. De klemmenblokken met Push-In Plus-technologie verminderen de bedradings- en onderhoudswerkzaamheden. Met de introductie van deze aansluiting, kunnen de G2RS-, MY- en LY-relais van Omron met behulp van de uniforme bedradingsmethode en -tools worden gemonteerd in Push-In Plus-aansluitingen, wat bijdraagt aan een nog grotere efficiëntie.

Specificaties

 • Aansluitmethode:klemmenblokken met Push-In Plus-technologie
 • Afmetingen 2-polig model: B: 24,8 mm, D: 70,1 mm, H: 90 mm
 • Afmetingen 4-polig model: B: 43,4 mm, D: 52,1 mm, H: 90 mm
 • Continue draagstroom:10 A
 • Van toepassing zijnde producten:LY Bi-vermogensrelais, G3H/G3HD, G9H SSRs, E5L elektronische thermostaten

PTF-xx-PU-sockets prod
Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn