Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot De volgende generatie i4H SCARA-robotserie voor de zwaarste taken

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

De volgende generatie i4H SCARA-robotserie voor de zwaarste taken

De robuuste i4H SCARA-robot is geschikt voor laadvermogens tot 15 kg en is ontworpen voor eenvoudige integratie in de productielijn.

OMRON's nieuwste industriële robot, de nieuwe i4H SCARA, is ontworpen om te voldoen aan de vraag naar massamaatwerk. Producenten kunnen hiermee een groot aantal verschillende producten in kleine oplages produceren, om zo tegemoet te komen aan zo veel mogelijk klanten. De i4H SCARA volgt op de recente release van de i4L SCARA-robot voor licht gebruik.

De i4H heeft unieke ontwerpkenmerken die de topkwaliteit en innovatie van OMRON onderstrepen. OMRON heeft het ontwerp van complexe tools vereenvoudigd door de EtherCAT-module van OMRON rechtstreeks in de robotarm te integreren. Een nieuwe generatie geïntegreerde controllertechnologie betekent minder benodigde ruimte en minder onderhoud. De i4H is ook uitgerust met interactief onderhoud als ingebouwde 'out-of-the-box'-functie. Dankzij de hoge snelheid en hoge precisie van de i4H SCARA kunnen componenten nauwkeurig en betrouwbaar worden gemonteerd.

"In de huidige wereldeconomie is de impact van COVID-19 niet te ontkennen. Er zijn strikte vereisten voor sociale afstand en veiligheidsprotocollen opgesteld voor alle fabriekswerkzaamheden. De behoefte aan een aangepaste productielijn is nu groter dan ooit tevoren. De i4H speelt een belangrijke rol bij het automatiseren van de workflow, terwijl werknemers voldoende afstand tot elkaar kunnen bewaren en zich kunnen richten op andere taken", aldus Motohiro Yamanishi, Senior General Manager van het Robotics Business Development Project bij OMRON's Industrial Automation Company.

"De i4H SCARA-robot van OMRON voldoet aan de behoefte aan betrouwbaarheid bij het werken met zware lasten die 24 uur per dag snel en nauwkeurig moeten zijn. De i4H is een ideale aanvulling op een productielijn voor toepassingen zoals palletiseren en het laden van machines in de levensmiddelen- en drankenindustrie", aldus Tom Mathias, President, en CEO van OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc., een toonaangevende leverancier van robotica en veiligheidsoplossingen voor de productie-industrie en onderdeel van Industrial Automation Business van OMRON.

Kenmerken van de i4H SCARA zijn onder andere:

Hogere laadvermogens: De i4H SCARA van OMRON is geschikt voor zware lasten tot 15 kg. Deze hogere laadvermogens zijn van essentieel belang voor toepassingen zoals het laden en lossen van machines, palletiseren en pick-and-place-toepassingen. De i4H is ideaal voor bedrijven in de automotive-industrie, de levensmiddelen- en drankenindustrie en de consumentenindustrie.

Naadloze integratie in bestaande productielijnen: De EtherCAT-connectiviteit van OMRON maakt synchronisatie tussen andere automatiseringsapparatuur mogelijk. Dit vereenvoudigt geavanceerde assemblage-, plaatsings- en montageprocessen die hoge nauwkeurigheid en een hoge verwerkingscapaciteit vereisen, en garandeert kwaliteitscontrole met vision-integratie. Bovendien is de i4H leverbaar in een breed scala aan configuraties voor elke werkcel.

Maximale uptime: Gebruikers kunnen ongeplande uitvaltijd sturen en beperken door gebruik te maken van de beste ingebouwde interactieve onderhoudsfuncties. De robot wordt geleverd met een revolutionair display om het oplossen van problemen te vereenvoudigen. De i4H is uitgerust met 's werelds eerste gezondheidsindicator. De gebruiker kan de juiste actie ondernemen door te kijken naar de kleur die op de robot wordt weergegeven.

Extra functies zijn onder andere:

  • Max. laadvermogen van 15 kg 
  • Opties voor een bereik van 650 mm, 750 mm en 850 mm
  • Een standaard as van 210 mm of optioneel een 410 mm lange as
  • Alle drie de modellen kunnen aan de vloer, de muur* of omgekeerd aan het plafond worden gemonteerd
  • Programmering met EtherCAT- en Ethernet*-ondersteuning
  • 's Werelds eerste gezondheidsindicatoren
  • Interactieve onderhoudsfuncties*
*Zomer 2021

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn