Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot Veiligheidsservices

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

Veiligheid op elk niveau

Wij bieden een reeks machineveiligheidsdiensten die op maat kunnen worden gemaakt voor zowel kleine bedrijven als grote multinationals. Wij leveren een consistente aanpak waarin wij de eisen van lokale en internationale wetgeving verwerken. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren van uw veiligheidsbeleid.

Hogere productiviteit. Door nieuwe functionele veiligheidsnormen hoeven machines niet altijd te worden uitgeschakeld wanneer ingrijpen of toegang is vereist. Wij creëren veilige controleoplossingen met behulp van de nieuwste veiligheidstechnieken, om de hoogste niveaus van veiligheid te handhaven terwijl vertragingen bij het herstarten en mogelijke materiaalverspilling worden beperkt.

Vraag een consult aan

Customer Cases

De veiligheid van de machine moet continu worden gecontroleerd

De veiligheid van machines is niet alleen een momentopname, maar een proces dat de gehele levenscyclus van machines omvat - van planning tot inbedrijfstelling en bediening, inclusief aanpassing en onderhoud. Dit zijn onze machineveiligheidsservices:

Safety pfm fcard misc

Druk- en krachtmeting bij cobots (PFM)

Wanneer een collaboratief robotsysteem de functie Power and Force Limiting (PFL) gebruikt als methode voor risicobeperking, moeten werkelijke kracht- en drukwaarden tijdens contactgevallen worden gevalideerd.

Lees verder
Safety amr fcard misc

AMR-veiligheidsanalyse (AMR)

Elke dag worden autonome mobiele robots groter, zwaarder, complexer en zelfs autonomer. En samen creëren ze geheel nieuwe veiligheidsuitdagingen waar machinefabrikanten, integrators en gebruikers mee te maken krijgen.

Lees verder
icon safetyservices cehc 420x200 prod

CE-gezondheidscontrole machines (CEHC)

Wanneer niet-naleving tijdig en voorafgaand aan verzending wordt geïdentificeerd, leidt dat tot aanzienlijke kostenbesparingen. Daarnaast kunnen machines sneller worden geïnstalleerd en wordt de productiecapaciteit sneller gerealiseerd.

Lees verder
icon safetyservices mra 420x200 prod

Risicoanalyse van machines (MRA)

Wij helpen u om aan uw verplichtingen te voldoen met betrekking tot de wettelijk vereiste risicoanalyse van machines. Door middel van een gedetailleerd analyserapport geven wij aan welke machines gevaarlijk zijn en aandacht vereisen.

Lees verder
icon safetyservices csd 420x200 prod

Conceptueel veiligheidsontwerp (CSD)

Ons conceptueel veiligheidsontwerp is een belangrijke en effectieve stap in het verlagen van de risico's bij uw machines. Als u over de benodigde middelen beschikt, kunt u uw eigen machines met onze professionele ondersteuning herstellen.

Lees verder
icon safetyservices cem 420x200 prod

Formele CE-markering (CEM)

Onze teamleden hebben zeer veel ervaring met het CE-markeringsproces en alles wat daarmee te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel en efficiënt verloopt en dat de machine waarop de CE-markering wordt aangebracht, voldoet aan de wettelijke eisen voor gebruik.

Lees verder
icon safetyservices est 420x200 prod

Testen van stoptijden ESPE (EST)

Wij kunnen de stoptijd van een machine formeel bepalen en vervolgens de berekening en verificatie uitvoeren van de positionering van alle veiligheidsvoorzieningen die worden gebruikt om toegang tot bewegende delen van machines te voorkomen.

Lees verder
safetyservices sat 420x200 icon

Aanvullende analyses (SAT & MNC)

U kunt een conformiteitsstrategie voor de veiligheid van uw machine ontwikkelen op basis van uw eigen expertise en medewerkers en deze strategie aanvullen met onze expertise. Hiermee optimaliseert u de efficiëntie van uw bedrijf.

Lees verder
icon safetyservices mamp 420x200 prod

Programma voor bedrijfsmiddelenbeheer (MAMP)

Met ons programma voor bedrijfsmiddelenbeheer voor machineveiligheid bieden wij een integrale aanpak om aan al uw wettelijke verplichtingen te voldoen. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteit - productie.

Lees verder

Ontvang uw gratis Gotcha Stick

De "Gotcha Stick" maatstok voor veilige afstanden is een gereedschap met vier segmenten, met metrische afmetingen (EU) aan de ene kant en Amerikaanse afmetingen aan de andere kant. De Gotcha Stick is het gemakkelijkste middel om te controleren of de openingen in afschermingen klein genoeg zijn om te voorkomen dat personeel bij gevaarlijke punten kan komen.

  • Conform ISO 13857

    Voldoet aan metingen gebaseerd op ISO 13857 voor openingen tot 20 mm.

  • Conform ANSI-normen

    Voldoet aan metingen gebaseerd op ANSI B65-1 en ANSI/SPI B1 voor openingen tot 49 mm (1,875 inch).

  • Gebruiksvriendelijk

    De Gotcha Stick is het gemakkelijkste middel om te controleren of de openingen in de afschermingen klein genoeg zijn om te voorkomen dat personeel bij gevaarlijke punten kan komen.

Ontvang uw gratis Gotcha Stick

Service en ondersteuning

virtual assistance woman services fcard comp

Blijf verbonden met de virtuele assistentie van OMRON

De virtuele assistentie van OMRON is een oplossing voor ondersteuning op afstand die eenvoudige, snelle en veilige technische ondersteuning en consultancy biedt. Virtuele assistentie maakt gebruik van Augmented Reality-technologie om te helpen bij het ontwerpen van de beste machines, naast het identificeren en oplossen van problemen waar ook ter wereld.

Lees verder
robot human fist bump fcard misc

Trainingsservices

Verbeter uw vaardigheden op het gebied van industriële automatisering. Vergroot uw kennis om te voldoen aan de eisen in uw branche

Lees verder
engineer robot programming fcard prod

Robotica-services

Beschikbaarheid is een kritieke factor voor geïntegreerde roboticaoplossingen. Ons team robotica-onderhoudsspecialisten zorgt ervoor dat u uw installatie de volledige levensduur gezond kunt houden.

Lees verder