Aanmelden

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Registreren

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Bedankt voor het registreren bij Omron

Een e-mail om de registratie van uw account te voltooien is verstuurd naar

Terug naar de website

direct toegang krijgen

Vul hieronder uw gegevens in en ga direct naar de content op deze pagina

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Wij ondervinden technische problemen. Uw formulierinzending is niet gelukt. Onze verontschuldigingen hiervoor, probeer het later nog een keer. Details: [details]

Download

Hartelijk dank voor uw belangstelling

U hebt nu toegang tot OMRON introduceert VT-X850

Een e-mail ter bevestiging is verzonden naar

Ga naar pagina

Hier of direct toegang krijgen om dit document te downloaden

OMRON introduceert VT-X850: de meest geavanceerde 3D CT AXI-oplossing om te voldoen essentiële inspectiebehoeften

OMRON, een wereldleider op het gebied van industriële automatiseringstechnologie, heeft de VT-X850 geïntroduceerd, een 3D CT AXI-oplossing (3D Computed Tomography Automatic X-ray Inspection) die is ontwikkeld om te voldoen aan essentiële inspectiebehoeften in de productiesectoren voor elektrische voertuigen (EV's) en elektronica.

De VT-X850 is een oplossing voor het inspecteren van grote, complexe en dichte materialen en combineert innovatief ontwerp met de nieuwste technologie. Dankzij de integratie van een hoogspanningsröntgenbuis en artificial intelligence (AI) zorgt de VT-X850 voor snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. De nieuwe VT-X850-röntgenoplossing verbetert het inspectieproces van assemblagemodules, waarbij de nadruk ligt op de cilindervulling van connectoren en voedingsapparaten en het detecteren van lege ruimtes of onvoldoende soldeer.

"We hebben ons gericht op het creëren van een oplossing die niet alleen de technische uitdagingen aanpakt, maar ook professionals van alle expertiseniveaus in staat stelt efficiënte en effectieve inspecties uit te voeren", aldus Kevin Young, Sales Manager EMEA - Inspection Systems Division bij OMRON Europe. "De VT-X850 onderstreept OMRON's streven naar innovatie die technologisch vernuft combineert met toegankelijkheid voor gebruikers."

Belangrijkste kenmerken van de VT-X850:

Hogere snelheid en hogere herhaalbaarheid: het gebruik van een hoogspanningsröntgenbuis tot 160 kV zorgt voor stabiele, duidelijke beelden in kortere tijd, zelfs bij complexe materialen zoals koellichamen of gegoten aluminium.

Hanteren van grote en zware modules: het ontwerp is geschikt voor modules met een hoogte tot 335 mm en een gewicht tot 40 kg, wat een brede toepasbaarheid en veelzijdigheid garandeert.

Inspectie op basis van AI: AI-binarisatie zorgt voor superieure beeldverwerking, waardoor de VT-X850 een gebruiksvriendelijke oplossing is voor gebruikers met verschillende niveaus van technische expertise.

Geautomatiseerde detectie van soldeer en lege ruimtes: het innovatieve ontwerp maakt handmatige instellingen overbodig, waardoor nauwkeurige en efficiënte inspecties mogelijk zijn zonder gespecialiseerde vaardigheden.

Verbeterde gebruikerservaring

De uittrekbare constructie van de VT-X850 zorgt voor onderhoudsgemak en de röntgenbuis kan met behulp van een handlifter worden vervangen. De unit is speciaal ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen van het inspecteren van complexe en harde materialen, met name in de snelgroeiende EV-markt.

"Naarmate de EV-markt blijft groeien, wordt de behoefte aan nauwkeurige, efficiënte en gebruiksvriendelijke inspectieoplossingen essentieel", voegt Kevin Young toe. "De VT-X850 is ideaal voor fabrikanten die streven naar onberispelijke kwaliteitscontrole en moeten omgaan met de complexiteit van diverse materialen en componenten."

Verwante producten

VT-X850

Volg OMRON Industrial Automation op LinkedIn